Wandelen, fietsen, cultuur snuiven, winkelen of rust

Wandelen?
Weg van het verkeer kunt u hier genieten van de stilte en ruimte. U kunt vele kilometers wandelen in vlakke gebieden maar ook in de bergen van de Jura. Van deze speciale en veilige wandelroutes hebben wij kaarten voor onze gasten.
wandelen  cascadewandel  wandelkaarten 

Voor de fietsers? 
Een fantastische lokatie! Verkeersluwe routes, vlak, met vals plat of heuvelachtig. Daarnaast zijn er de "voies vertes" speciale autovrije routes, nu zo'n 200 km, met veel voorzieningen. Door het afwisselende landschap vergeet u de tijd. Kortom, voor zowel de recreatieve als de sportieve fietser is het hier genieten.  Wij hebben van deze unieke mogelijkheid kaarten in verschillende talen, waaronder in het Nederland.
Geen fiets meegenomen? Geen nood want U kunt bij ons een mountain bike huren. Zie hiervoor onze prijslijst.
kaarten voiesvertes  Baume  seurre 

Golfen of tennissen?
Voor de golfers zijn er verscheidene mogelijkheden zoals bijvoorbeeld in Chapelle-Voland (9 holes) of in Chalon sur Saône (18 holes).
In ons dorp kan getennist worden op een eenvoudige baan (beton) terwijl in Pierre de Bresse (op 4 km van onze locatie) op 2 banen, die in 2011 zijn aangelegd (kunstgras en beton),  gespeeld kan worden.
tennis  Saone  seurre 
Hospice Baune  Dijon  Dole 

Cultuur, winkelen?
U kunt ook uitstapjes maken naar steden zoals o.a. Dôle,  Chalon sur Saône, Dijon, Louhans, Beaune enz. voor een snuifje cultuur of een gezellig terrasje.

Ook kunt u een bezoek brengen aan een wijndomein in de streek van Beaune , iets wat wij voor u kunnen verzorgen. En.....vrijwel iedere zondag in de zomerperiode is er in de buurt een brocante/vide grenier!
wijndomein  druivenpluk  Bellevevre 

Rust en stilte
Wilt u genieten van stilte en rust dan vindt u op onze zonneweide verschillende zitjes en ligstoelen. Of s'avonds bij een kampvuur bij de "cabane".
jonge uil op het achterveld  zonneweide  thumb kampvuur2 
Carry & Karel | "Masse-Libre"
1401 Rue de Chavenne
71310 La Chapelle Saint Sauveur
France
Logo-Zoover-Awards-135
Tel.: 0033(0)385745927
info@masse-libre.eu

GPS: N”46^51’610” - O/E”5^17’626”